Scroll til filter  

Mere om COLIOREGA®

Når nye produkter kommer på markedet, har nogle af dem en historie med. Det har COLIOREGA® også. Det var tilfældigheder, som satte det hele i gang. Det er vigtigt at slå helst fast: COLIOREGA® er et kosttilskud.

Det hele startede med grisene

Siden 1989 har Henrik haft tarmsygdommen Colitis Ulcerosa. En sygdom der først og fremmest gav Henrik fordøjelses problemer.

Fordøjelsesproblemer er naturligvis meget belastende, og svært at kombinere med en travl karriere, familieliv og ønsket om en aktiv fritid. For Henrik var det efterhånden umuligt. Henrik har en god ven, som er agronom. Han kan fortælle Henrik, at hvis grise har problemer med fordøjelsen, så bruges der ofte oregano-olie. Sammen beslutter de at udvikle COLIOREGA® ud fra denne betragtning.

Som sagt, så gjort.

Henrik går i gang med COLIOREGA® og resultaterne viste sig hurtigt. Henrik fik det bedre. Ikke kun fordøjelsen fik det bedre, men også kroppen blev mærkbart styrket. Energien vendte tilbage – og ligeledes gjorde hverdagen.

Henrik har nu en hverdag hvor kroppen får understøttet flere af sine
funktioner, takket være COLIOREGA®, hvilket giver ham følgende fordele.

COLIOREGA® er et kosttilskud, med disse egenskaber:

  • Medvirker til at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress*. Oxidativt stressopstår når der er for mange frie aggresive atomer (radikaler) inde i kroppen på en gang der stjæler ilten fra vores raske celler, dette kan betyde en betydelig svækkelse af kroppen, jo flere frie radikaler, jo mere oxidativt stress.
  • Medvirker til opretholdelsen af et godt immunforsvar* – hvilket er vigtigt når kroppen er angrebet af en kronisk sygdom der skal holdes nede.
  • Medvirker til nedsat udmattelse og træthed i kroppen* og medvirker til opretholdelsen af kroppens egen energiomsætning* – gener smerter og ubehag er meget trættende
  • Medvirker til en normal muskel funktion* og en normal fysiologisk funktion* – Det er vigtigt at have kræfterne til at holde kroppen i gang, leve sundt og bevæge sig.

* Disse udsagn er alle EU godkendte sundhedsanprisninger (Health Claims) for de ingredienser der er i COLIOREGA®

 

COLIOREGA® som tabletter

I samarbejde med en virksomhed, der er specialister indenfor kosttilskud, fødevarer til særlig medicinsk ernæring og naturlægemidler, udviklede de en opskrift.

Nu kan COLIOREGA® købes i praktiske tabletter, og vi modtager heldigvis masser af positive tilbagemeldinger fra nye brugere.