Scroll til filter  

Om os - Banic, producent af COLIOREGA®

BaNic er en virksomhed skabt for at kunne dække et behov for en anderledes sammensætning af vitaminer og ingredienser der i synergi forstærker hinandens gavnlige virkninger i forhold til immunsystemet og energi til kroppens beredskab. Vores mål er at udbyde et kvalitetsprodukt indenfor kosttilskud, til vedligeholdelsen af et normalt immunsystem og en energigivende metabolisme. Disse to ting styrker kroppen.

Virksomhedens nyeste produkt COLIOREGA® tilfører netop de ingredienser, herunder også vitaminer og mineraler som understøtter immunforsvaret og dermed øger kroppens egen evne til at modvirke infektioner. COLIOREGA® er sammensat af vitaminer og organiske mineraler – hvilket sikrer produktet en høj biotilgængelighed!

BaNic fokuserer på sundheden med et kosttilskud indeholdende en sammensætning af Oregano samt vitaminer og mineraler der bidrager til fastholdelse af et velfungerende immunsystem og hjælper til en normal celledeling og en normal energiomsætning i kroppen.

BaNic er grundlagt af en agronom med ernæring som speciale og en købmand med afsætning og marketing som speciale.

Det er vores mål vedvarende at være en seriøs leverandør af kosttilskud af virkelig høj kvalitet, Banic er beliggende i Voldum ved Randers.

COLIOREGA®